Close

Ha ha - semmeldags

Posted on by Nils Wirell

Vilken helg. Hade en skön middag med Goda vänner. Blev ju också ett gott vin till det fantastiskt goda köttet. Om ni är i Göteborg kan ni ta er till Martins Cash. De har fantastiskt fint kött till en bra peng och en god sallad. Ingen efterrätt. Försöker hålla det cleant även när man slarvar. Men oj, oj, vad det känns när man vaknade upp. Godissugen, glass-sugen, sugen på allt och inget onyttigt. I bland får man väl ta frestelsen och måste säga att i Söndags gjorde jag det. Sen måde jag inget vidare efter godiset. Men det var väl värt det för att göra mig av med suget. Tror att det är realistiskt att inte köra strikt 7 dagar i veckan under en längre tid. Om man inte är väldigt seriös atlet, utan en hårt arbetande småbarnsförälder så får man ta det som funkar. 

Hoppas ni får en grym dag. 

N