Close

Pizza, oj vilken dålig idé

Posted on by Nils Wirell

I går så hade vi lunchmöte på kontoret med en extern föredragshållare. Jag och Johanna har sagt att när vi är ute och äter middag hos folk så äter vi vad som serveras. Det blir så krångligt om folk skall anpassa sin matlagning efter oss. Vi försöker i stället anpassa oss till vad som serveras. I går var det svårt på lunchen. Jag älskar verkligen Pizza. Pizza från en vedeldad ugn med lite nästan bränd, smak i botten är fantastiskt. Så jag åt några slices. Efter det mådde jag så dåligt. Kroppen brakade i hop. Jag blev jättetrött och hade helst av allt bara velat lägga mig och sov. Tyvärr funkar det inte på kontoret. Fick gå en promenad, sätta mig i solen och dricka 2 starka kaffe och ta en frukt. Note to self, pizza på kontoret, nästa gång - just say no och ät senare. 

Ha en skön helg

Comments 1