Close

Även hunden äter Paleo :-)

Posted on by Johanna

Vi har haft en skön och lugn helg. Varit ute i snön och åkt pulka och bara varit tillsammans och myst oss. Har inte haft några måsten denna helgen. 
Lillemannen som precis har börjat på förskolan, då vi är tillbaka på arbetet igen, och som alla barn har han blitt förkyld. Måste erkänna att jag absolut trodde att alla överdrev som sa att barn som börjar på dagis/förskola blir förkylda om och om igen...jag tar tillbaka detta ;-) tror vi klarade oss ca 1 vecka och efter detta så har han fått den ena förkylningen efter den andra.
Men, "keeping fingers crossed" tror vi att det värsta är över för denna gång.

Helgens mat har bestått av sallad.
I fredags testade vi en ny slaktare som gjorde oss väldigt glada.
Vi köpte en Flankstek som vi snabb grillade (2 min/sida + vila) missade ta bild så ni får nu använda er fantasi. Stort fat som vi täckte med ruccolasallad, skar tunna strimlor av köttet som vi spred ut på salladen, hyvlad lagrad parmesan(kan uteslutas) ringlade över god olivolja och till detta blev det ett glas rött vin från Italien.
I går blev det liknande sallad, men med grillad kyckling.

Ja, vi skall bättra oss med matbilderna.

Våra grannar var på Gödebergs igår och fick med sig, förutom ägg till oss, detta härliga ben till vår stora kille :-)

IMG_4928.jpg