Close

We're back

Posted on by Nils Wirell

Det sista året har gått så snabbt och varit fyllt av mycket glädje och kanske lite mindre sömn :) Träningen har varit mycket rehabfokuserad för mig efter jag blev skadad i en trafikolycka i Januari 2014. Märks att man inte är 20 längre, utan närmar sig 40 med stormsteg. Har tagit bra tid innan vi fick rutin på att ha en bebis i familjen och att få det att gå ihop med hund, jobb, resande och allt annat i det så kallade livspusslet. Men nu börjar det landa så smått. 

2015 verkar bli ett år där man pratar väldigt mycket om Paleo i media. Det är ju bra. Personligen undrar jag om Paleo är ett bra ord, eftersom det frammanar någon form av glorifierad grottmänniska och en massa frågar som "Hur vet du att Stenåldersmänniskorna åt det och det och det?". Jag är helt medveten om att vi inte lever på Stenåldern och har inget större intresse att göra det. Må bra är ju något som alla vill göra, hoppas vi. För oss blir 2015 ett år med att hitta tillbaks till rutiner med Jobb, Dagis, Resor, Träning och givetvis äta bra. Lite saker som vi kommer att fokusera på är: 

Göra mer långkok på Crockpoten. Det sparar tid och är både enkelt och gott

Äta mindre kött. En eller flera dagar med vegitariskt i veckan. En utmaning att laga och dessutom har man råd att köpa ännu bättre kött när man äter det.

Kvalitetsträning. Crossfit är ju en favorit. Men det kommer att bli Yoga, Löpning, Simning, Kajak och allt annat som är roligt. Hoppas få tid att kitesurfa igen med. 

Läsa mer. Är betydligt enklare att slå på TVn om bebisen vaknar 03:00 än att läsa en bok.

Vara mer i naturen med vår hund. En nyfödd tar mycket tid, nu ser vi frame emot att vara ute som familj. På med bärryggsäcken och ut i skogen.