Close

Uppdatering

Posted on by Johanna

Så har vi nu varit igång 14 dagar med vår 30 dagar "Reboot". 
Det går bra och vi börjar känna oss något piggare och starkare. Jag har haft lite problem med att hitta balansen på mitt mat intag när jag tränar, det var ju dock nästan 1 år sedan jag var med på en riktig WOD. Men idag känner jag att jag lyckades hitta balansen igen. Jag adderade med kokosolja i gröten imorse, samt att jag drack ett glas smoothie på lite kokosmjölk, hallon, lite mandelsmör, banan samt vatten innan samt efter träningen, sedan har jag ätit helt normalt under dagen. Detta fungerade bra för mig och känner mig nu piggare igen, som att jag hittat rätt balans på mat intaget.
Sedan har du nattens återhämtningen, tidigare kunde man lätt få ihop en bra natt sömn på ca 8 timmar, idag får vi inte riktigt välja detta själva. Vi har dock tur att vår lillkille sover så pass bra som han gör och just nu är inne i en bra period utan så mycket avbruten sömn. Brukar vakna till vid 05-06 men oftast räcker det att han då får ligga emellan oss för att somna om igen och sova ytterligare någon timme.

Träningen har fungerat fint, har fått till 4 WOD'ar och en kort löprunda. Spenderade ett par dagar med vänner o familj i Linköping och då blev det ingen träning för oss, men bra mat!
Men, oj vilken träningsverk jag har haft, jag börjar verkligen om från 0 igen, men det borde ju gå något snabbare denna omgången att komma tillbaks. Glad även att min kropp är med mig, känner verkligen att den har läkt och är redo att börja ta i igen, mycket glad över detta! 

Så till lite siffror, trotts att det inte är det viktigaste, så är det ändå kul att se resultatet 
- 1,3 kg
- 3 cm midjan

Middag för kvällen skall bli en Chili-kål-carne, åter kommer med bild och recension lite senare.

Ha en fortsatt bra kväll.
//LevPaleo

30 dagar "reboot"

30 dagar "reboot"