Close

Han är här!

Posted on by Johanna

_1030281.JPG

Så kom han då, 1 vecka för tidigt och med fullfart!
Vi är nu hemma igen och vi njuter av vår nya familjemedlem och tar en dag i taget utan någon stress, eller försök till ingen stress :-)

Just nu är det mycket fokus på amning vilket tar en massa kraft och näring från mig, vilket i sin tur betyder konstant påfyllning av mig.
Det är nu jag är glad att vi började  med Paleo och att vi lärt oss vad som fungerar och inte. 

Nils har gått med i en ny Paleo Challenge tillsammans med några från Boxen, jag är med lite från sidolinjen då det är för tidigt för mig att träna samt att jag inte har någon som helst fokus på vikten utan bara på näringen i maten och att jag får i mig tillräckligt för att ha till "lillkillen" när det är hans tur för påfyllning.  

Vi har idag lagt upp ett recept på Sötpotatissoppa som jag varmt rekommenderar att ni testar. Perfekt nu när det är mörkt och lite regnigt ute.
Idag skall vi testa en Afrikansk kyckling gryta med koriander, chili och solrosfrö smör...återkommer med kommentar efter vi testat detta :-)