Close

Sluta ät Paleo

Posted on by Nils Wirell

Ok, detta var sagt med ironi och glimten i ögat. Vi har ju "cheat" dagar som andra och äter onyttiga saker ibland. I går var vi på Söndagsbrunch med några kompisar. Då är det ju lätt att både det ena och andra slinker ner. Man vill prova pannkakor, chokladkakor, nybakat bröd med ost, eller vad det är nu för godsaker som ligger framme och frestar. Vi hade en fantastisk trevlig brunch och kom hem både mätta och belåtna. När det hade gått någon timme slog min kropp totalt bakut. Jag mådde illa, var kall och varm om vartannat. Kroppen hade fått sig en rejäl chock. Jag kunde inte bestämma mig om jag skulle gå på toaletten och spy eller om det bara var att bita ihop och lida sig igenom det. Jag valde det senare. Jag mådde så dåligt i över en timme och sen blev det bättre. 

Med det sagt, tycker jag att ni som äter Paleo eller Primal ska prova att i bland svulla och äta riktigt onyttigt. Ni kommer att må så dåligt, att ni kommer att uppskatta Paleo ännu mera.  

I kväll står det Ribs på menyn. De ligger i Slowcookern och gottar sig redan nu. Längtar redan till midddag. Ha en bra Måndag i höstrusket.