Close

Stress

Posted on by Johanna

Nu har vi inte fått skrivit så mycket i vår blogg det sista som vi hade önskat...stress
Vi har hamnat i en intensiv period i vårt liv, mycket jobb och resor, och kämpar bägge två med vår stress och hålla den i schack. CrossFit träningen hjälper till och promenaderna med hunden.
Tyvärr så märker jag att ju mer stress jag får desto tröttare blir jag och desto fler "fel" val gör jag i mitt matintag och så hamnar jag snabbt där igen, där jag inte vill vara, mitt gamla jag. Trötthet/stress = fel val(oftast i val av mat) och mindre sömn.

Så vi måste erkänna att de senaste veckorna har inte varit 100% paleo, snarare 80/20 - 70/30 och det känns. Vi mår bägge så mycket bättre när vi håller oss mer strikta och det handlar i 90% av fallen att vi behöver planera bättre. Att ha 1 dag i veckan då man handlar och lagar mat för veckan hjälper otroligt mycket.

Vad jag tycker är viktigt är att man inte tappar "hoppet" bara för att man hamnat i en mindre bra rutin för ett par veckor, det är det som är skillnaden från att se Paleo som en livsstil och inte en diet.

Dagens start blev en skön morgon promenad med Tumani i skogen och nu är det dags för lite open gym på CrossFit Göta för att sedan komma hem och relaxa för att ikväll hänga med våra sköna vänner :-)

Ha en bra dag och tappa inte hoppet!