Close

Använd slaktarens kryddor

Posted on by Johanna

Varför har jag inte tänkt på detta tidigare...:-)
Testade att göra en Ragu igår och som kött använde jag råa salsicciakorvar som jag "skalade" ....såååå gott och väldigt enkelt. Krävs lite tålamod, hackande och tid, men kryddningen är klar då slaktaren redan stått för denna när han gjorde korvarna. Tippset fick jag av en kolega som varit på sin favorit restaurang i Florence.

Starten till en Ragu.JPG

Receptet skall jag slipa lite på, men kommer snart att hamna bland recepten här på sidan. Igår använde jag mig av palsternacka/champinjoner/lök/spettspaprika/selleri och salsiccia kryddad med kummin, vitlök etc och krossade tomater och köttbuljongen jag gjorde i helgen.
Till detta gjorde jag ångad purjolök skuren i långa papperdellie skivor.
Bara av att skriva om detta så blir jag hungrig igen och är så glad att jag har en massa rester kvar i kylen :-)
Ha en bra dag!

Ragu.JPG