Close

Glädjen med Crossfit

Posted on by Nils Wirell

Jag tycker att det som är riktigt kul med Crossfit är att det är enkelt att mäta sin egen förbättring. Teknikmomenten är det som gör CF så kul. Ju bättre man är, desto lättare blir det.

I dag var det en WOD med 5 Dumbbell Thrusters, 7 Pullups och 9 Boxhopp. RX på Thrusters var 20 kg. 2 min per omgång, 10 omgångar. Ju snabbare man var klar, desto mera vila fick man. I början gick allt väldigt lätt, alldeles för lätt visade sig, eftersom någon hade tagit min 20 kgs hantlar och jag hade fått ett par 15 kg. Byte upp till 20 och så blev det lite mera utmanande. Det som var skönt var att jag höll mer eller mindre samma tempo genom varje omgång. Köttade på bra och höll bra tempo. Avslutade med lite TTB och Axelpressar. Skönt pass i dag.

Det är otroligt vilka framsteg man har gjort de senaste månaderna. Ser fram emot att fortsätta förbättra mig.

You have a choice.jpeg