Close

Lätt att äta rätt i Stockholm

Posted on by Nils Wirell

Var i Stockholm på jobbärenden i dag och blev positivt överraskad av den bra tillgången på bra och nyttig mat. Packade frukost på tåget: Lite bär, ägg och lite nötter, vilket var väldigt stereotypiskt Paleo, men man är inte alltid så kreativ kl 0500. 

Ichaicha.jpeg

Till lunch blev det Zucchinipasta med Lax och chilli dressing på Icha Icha i Moodgallerian. Kan verkligen rekommenderas. Mycket snabbt och välsmakande. Gick också förbi Vigårda Barbeque i samma byggnad som har startats av kockar som vill laga snabbmat på naturligt vis med kvalitetskött. Såg vad andra åt där och det såg verkligen gott ut. Man har full frihet att designa sin egna måltider också. 

Som sagt är ni i Stockholm över dagen och vill ha bra och Paleovänliga ställen att äta på kan jag rekommendera ICHA ICHA och Vigårda BBQ i Moodgallerian

Sen plockade jag upp en hämtsallad på COOP i centralen, vilket är 1000 gånger bättre än SJs sunkiga pastasallad. Skönt att kunna äta nyttigt en stressig dag som denna.