Close

Uppdatering av vår "Reboot"

Posted on by Johanna

Nu har mer än halva tiden gått på vår 30 dagars "Reboot", hur har det gått?
Jag måste säga att för vår del har det varit lättare denna gången än vid vår första utmaning. Denna gången hade vi förberett oss fullt ut och det finns inget i vårt skafferi som inte är Paleo, detta hjälper väldigt mycket.

Förra veckan hade jag besök från min kollega från Indien och då blir det en massa representation, sena kvällar och middagar på "stan". Även detta har blivit lättare, jag ser till att vi väljer någon typ av kött restaurang då jag finner att det är så mycket lättare att äta rätt. En av mina favoriter i Göteborg är Hereford Beefstouw, där väljer du ditt val av protein och till detta kan man istället för potatisen välja deras underbara salladsbar där man får plocka och välja vad man vill ha och för den hungrige kan man alltid gå ett par vändor till:-) 

images.jpg

Utmaningen för mig dessa dagar är att hinna med min träning...det har inte riktigt gått som jag hade tänkt mig.
Men, "Abs, are built in the kitchen" så jag är inte allt för stressad över detta. Så länge jag håller mig på rätt väg när det gäller maten så är jag ändå nöjd. Boxen står ju kvar även nästa vecka:-) 

Igår, efter jobbet fick vi till en skön, snabb promenad tillsammans med några vänner,
runt Stora Delsjön, en runda på 7,5 km. Underbart nu när våren har kommit smygandes och luften börjar bli ljummen. Det är viktigt att inte glömma av detta, en snabb promenad ute i naturen ger så mycket, detta är också träning.  Oftast glömmer jag detta och bara räknar dagarna då jag är i Boxen.

Så nu är det 14 dagar kvar på vår "Reboot" och jag vill igen tipsa om en av mina absoluta favorit kokböcker. Det är hit jag vänder mig när inspirationen tryter eller jag behöver få lite ny inspiration. Well Fed av Melissa Joulwan. Finns att köpa på Amazon.
Melissa har även en blog - The clothes make the girl

Hoppas att detta ger er lite ny energi och inspiration!

Well fed.jpg