Close

Födelsedag - The Paleo Way!

Posted on by Johanna

Igår så fyllde mannan år, hipp hipp hurra!
Startade dagen med kaffe och ett par påskägg :-)
Innehåll, lite kläder och annat smått och gott...men inget godis, stort steg i rätt riktning för oss!
Så efter liten promenad med vår 4-benta kille och frukost så begav vi oss till Göta för en lunch WOD...och som brukligt är, fick vi som firning utföra burpee = hur många år man fyller...jobbigt när man nu börjar närma sig slutet av de 30 :-)
Sen var det dags för återhämtning och lunch, goda italienska korvar, vitkålssallad och karamelliserad lök.
Efter detta var det dags för nästa tur med hunden, en skön skogspromenad med massa bus och lek.
Till middag tog vi oss till restaurang Meet i centrala Göteborg. Ett bra ställe om man vill hålla sig till Paleo. Du väljer ditt kött/Fisk och får till detta 2 tillbehör, efter din smak. Detta gör det väldigt enkelt att äta Paleo. Mitt val blev en lätt grillad oxfilé...smälte som smör i munnen och krävde därför inga såser som tillbehör, utan en sallad var mer än tillräckligt.
Visst, det blev en flaska vin igår...man fyller ju bara år en gång per år :-)