Close

Strongman och Glad Påsk

Posted on by Nils Wirell

Ser fram emot lite påskfrånvaro från jobbet. Skriver detta eftersom vi inte ska vara speciellt lediga. Dels är det dags att vårstäda, göra rent grillen och preppa lite för sommaren. Men dels blir det ju Crossfit både en och två gånger. Sen har vi en hund som skall aktiveras får man inte glömma. Jag blir lite förbryllad över min egen kropp i bland. Körde Crossfit open 13.3 förra Torsdagen och hade en h-vetes träningsverk. Vilade Fredag  och Lördag men körde sen lugnt Open Gym  Söndag och Måndag. På Tisdag blev det personbästa i Back Squat 140 kg. Hade lätt kunna lägga på 10 eller 20 kg till men vi hade inte tid. Sen var det en jättekul team Strongman Wod:

3 Min på varje station av:

prowler-300x277.jpg

Fattbar deadlift holds
Slägga på dä
Slädesprint
Stone Shouldering
Prowler Push

Det gick hur bra som helst. Allt kändes "lätt" utom Prowlern. Återhämtningnen funkar alltså. I morgon är det min födelsedag och då börjar ännu ett års strävan av att må bättre, känns sig stark och leva bättre. Om jag ska vara ärlig känns det bättre än på länge. Sen startar vi vår Whole30 Paleo Challenge 1a April så det ser jag fram emot med. Annars får jag bara önska alla en bra påsk.