Close

Tävla mot dig själv #2

Posted on by Johanna

Jag måste erkänna. Jag suger på Double Unders. Har inte direkt lagt någon tid på det. Men nu börjar det bli dags. Vet inte om jag har dålig koordination eller om jag bara är obegåvad i kroppen rent generellt. Men j-klar vad svårt det har varit. Har bytt hopprep. Provat olika kombinationer som man säger ska göra det lättare.

Single - Single - Double = Fail. Kunde inte hoppa vidare.

Men på något sätt har det bara börjat lossna nu. Gick från en en vecka när kan jag kunde hoppa single-single-double och sen fortsätta. Nästa vecka ficka jag i hop 3 double unders. I dag 5 double unders. Får se vad det blir i morgon. Det gör ont när repet slår in i vaderna. Men oj va kul det är när det går. Min tävling mot mig själv fortsätter och det hoppas jag er tävling gör med.