Close

Tävla mot dig själv

Posted on by Nils Wirell

Att man ska tävla mot sig själv är något som man ofta säger till barn. Det gäller ju lika mycket för vuxna, även om vi har en tendens att glömma bort det lite snabbare :) De senaste månaden har jag upplevt att jag har "platåat" både i min träning och även i min personliga/kroppsliga utveckling. Det här har gjort mig både sur och frustrerad. Det är ju inte kul att känna att man står stilla eller till och med går bakåt i det man gör. Men när jag tänker tillbaks på vart jag var för ett år sen så inser jag att jag faktiskt har jag gjort enorma framsteg. Undrar varför det är enkelt att glömma bort det? Lever man för mycket i nuet? Så mitt mål med April månad är att ta mycket bilder, skriva ned mina resultat och se vad en månad med fokus kan göra. Så för att sammanfatta:

Jämför dig inte med andra
Jobba på dina svagheter (du vet garanterat vad de är)
Ha kul - så länge du håller på så blir du bättre på allt. 

Compete.jpg