Close

Crossfit har förändrat våra liv

Posted on by Nils Wirell

För ett år sen hade ingen av oss varit aktiva utövare av Crossfit. I April började jag och i Augusti började Johanna. Detta har totalt förändrat våra liv. Det låter drastiskt men så är det. Jag hade varit väldigt fysiskt aktiv tidigare, man hade fastnat i karriärsracet med mycket resor, mycket representation och mycket oregelbundna tider. Vår fritid var mycket fokuserad kring att umgås med goda vänner. Vi är båda väldigt intresserade av mat och vin. Kort sagt, vi levde ett ganska vanligt liv. Jag började reflektera om detta härom dagen och insett att Crossfit har totalt förändrat våra liv på följande sätt:

*Vi tänker väldigt mycket på vår diet
*Träning ligger i fokus
*Vi försöker ha en mindre stressbetonad livstil.

Den praktiska effekterna är:

*Vi mår bättre
*Vi sover bättre
*Vi lever bättre

Det jobbigaste just nu är dock att vi måste köpa nya kläder hela tiden :)

IMG_0059.JPG