Close

Whole 30 - April

Posted on by Johanna

Efter en skön och avslappnande helg på Asia Spa i Varberg har vi kommit fram till att det är dags för en ny omgång av whole 30 Paleo "challange". 
Vi kommer att dra igång detta i April, vill ni vara med oss så skicka oss ett meddeande på Facebook eller här på vår hemsida - kontakta oss
Vi kommer att ta före- och efter bilder, samt börja och sluta med att mäta midjemåttet.
Det vi lärde oss från sista omgången, vi gjorde detta tillsammans med vår box, är betydelsen av att föra en matdagbok. Vi kommer att skriva upp vad vi äter varje dag för att kunna se vad som fungerar för oss och vad vi behöver justera under resans gång. Detta är upp till var och en, men vi kan rekommendera att göra detta

Vi kommer lämna en massa tipps och kommer finnas till hands för pepp och uppmuntran...och vi hoppas på detsamma :-)

Varför gör vi detta?
När vi startade med Paleo i September förra året, så ändrades vårt liv totalt.
Jag har tappat 18 kg, sedan dess, och på vår sista challange i Januari tappade jag 8,5 cm i midjemått, mannen tappade 5 cm, på 30 dagar.
Nu handlar detta inte bara om att tappa vikt utan även att se skillnaden i hur vi mår. Som jag skrivit om tidigare så lider jag av sömnrubbning, vilket efter vår Paleo start, i stort sätt helt är borta, har fått några återfall men dessa kan jag härleda till att jag slarvat med maten. Vi är även piggare och har mera energi till att leva vårat liv!

Testa i 30 dagar och jag kan garantera att du kommer se/känna en skillnad!