Close

Träning, jobb och stress

Posted on by Nils Wirell

Har upplevt den senaste tiden att jag har befunnit mig i en ond spiral när det gäller träning, jobb och resande. Tyvärr har jag, som många andra människor ett jobb som involverar mycket resande. Att bo på hotell, äta sena och/eller oregelbundna måltider och få för lite sömn är ingen bra kombination för att må bra. När detta dessutom reflekteras i träningen när man kommer hem blir man sur och deppig och så går träningen inte så bra. Har lite idéer hur man kan hantera det och skulle gärna vilja höra andras kommentarer:

crossfit-346.jpg
  1. Behandla resor som vilodagar och bara se till att återhämta mig så mycket som möjligt.
  2. Träna begränsat och lätt och se till att packa bra med Paleosnacks
  3. Göra något helt annat. Gå ut och ta en löprunda, simma eller göra något annat med kroppen
  4. Något helt annat? Man ska ju må bra också.

Vad tycker du?