Close

1 vecka kvar...

Posted on by Johanna

Idag är det 7 dagar kvar på vår 30 dagars Paleo Challenge. Tänk vad tiden går fort, när man äter gott :-)
Visst har det varit en utmaning, men oj vilka resultat vi har fått...vi har förlorat en till ett par kilon i veckan. Nu har vi bägge rätt många kilon att ta från, så detta är ett rent stort + för oss. Efter 3 veckor har vi bägge fått lov att köpa oss ett par nya byxor då de gamla inte längre passar oss. Kul, men oj vilken skillnad både i humör och för min del sömn, jag har äntligen börjat sova ordentligt på nätterna.
Nu är det många som säger att detta är en inbillning och att det alltid/oftast är så här när man börjar med något nytt...hmm, kanske är det så, kanske inte. Det får framtiden utvisa för vi kommer inte att sluta efter dessa 30 dagarna. Detta är en livsstils förändring!