Close

Rester

Posted on by Johanna

Något som vi har blivit mycket duktigare på sedan vi startade med Paleo, är att ta vara på resterna som vi har i kylen. Varför vet jag inte riktigt, men det har vi klart blivit och vi slänger mindre och mindre mat. Det är jag väldigt nöjd med!

Idag när jag kom hem från träningen, så tog jag resterna från köttfärslimpan jag gjorde för ett par dagar sedan i CrockPoten. Det blev en slags BLT, ett lager sallad med senapsdressing, ett lager av köttfärslimpan, tomat, rödlök och knaperstekt bacon. Mums och nu har kroppen bensin för att ta hand om musklerna.
 

Jobbar också på ett nytt recept som jag har med mig hem från min sista resa i Indien - Shami Kebab...mina absoluta favoriter, som man doppar i en koriandersås. Mina vänner i Indien brukar bjuda på dessa till drinken innan middagen, jag brukar vara mätt när det väl är middag :-) Men, jag försöker nu att justera till receptet då en av ingredienserna är kikärtsmjöl...jag undrar ifall man kan använda Yuka mjöl till detta, dags att börja testa :-)

Har ni andra idéer på vad man kan byta ut "Bengal Gram Dal" så får ni gärna lämna en kommentar här nedan.