Close

Härlig helg med sköna vänner

Posted on by Johanna

Vilken helg, jag är så glad att vi har så många sköna vänner runt om oss. Började lördagen med att vakna och se ljuset, solen lyser in genom köksfönstret kl 07:00 på morgone. Efter min sedvanliga "balja" med kaffe så var det tid att packa in oss i bilen och köra ner till Marie för en skön morgon promenad med våra hundar.

Efter ett par timmar ute i naturen så var det tid för en tur till Boxen och sätta ett PB i Clean & Jerk - 45 kg! det blev en hel del jubel från min sida :-)

150762_10151508221075692_1111908535_n.jpg

Efter detta så blev det en skön middag med härliga vänner. Långkokt oxkin, mums. Min version av detta kommer snart upp på recept sidan.
Efter en lång och lyckad dag och prat in på småtimmarna så fick vi oss ett par timmars sömn.
Söndagsmorgon vaknade jag av doften av nybyggt kaffe, mmm, skönt när vännerna vet vad jag behöver för att få en bra start på dagen ;-)
Söndagen fortsatte i samma tecken som lördagen, en tur in till stan och brunch med tjejerna på Posthotell, kan varmt rekomenderas och det fungerar fint för oss som äter Paleo, fast jag måste erkänna att det slank ner en bit ost eller två  :-)

Härlig helg, med härliga vänner. Tack för att ni finns!