Close

Löpning

Posted on by Johanna

Idag gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge, jag gick ut och sprang på lunchen.
Jag älskar att springa, komma ut i naturen och andas frisk luft. 

Men, som vanligt dök dessa små figurer upp, ganska söta men väldigt tunga och negativa. Jag måste alltid starta med att de första 10-15 minuterna jobba hårt för att hålla dem borta, eller det gäller egentligen hela tiden.

"vad håller du på med, nu kommer den där branta backen, usch vad du är trött nu, dags att du börjar gå, bla bla bla...puh"

Men, jag lyckades och få bort dem, jag tränar ju CrossFit nu och vet vad riktig trötthet är och det är inte lätt joggning :-) det gick bra, 4,5 km ute i solskenet och nu ett rensat huvud som är klart för att gräva ner sig i arbetet igen...och lite bloggande.