Close

Paleo på resa

Posted on by Nils Wirell

Det där med att leva som man lär när man reser med jobbet är inte alltid så lätt. I mitt fall är det middagar med kunder och mat ute, gärna med Alkohol. I New York där jag spenderade större delen av förra veckan är st lätt att äta nyttigt. Det mesta finns att tillgå 24 timmar om dygnet. St värsta är faktiskt på planet och på flygplatser. Där är mitt tips: köp nötter och kanske lite torkat frukt att ta med på planet och en flaska vatten efter säkerhetskontrollen. Alternativt om du känner för det så prova på att fasta. Tips på ställen att käka och träna Crossfit i New York följer:
Mat
Chipotles Mexican grill - Burrito Bowl om du vill ha något billigt
Keens Steak House om du vill äta vid en New York instruktion
Farmers Market - Union Square på Lördagar

Crossfit

Prova på 5th ave Crossfit eller Crossfit NYC bägge accepterar drop in. Men kom ihåg att du måste betala i cash.