Close

8 veckor kvar

Posted on by Johanna

10 veckor kvar.jpg

Nu är det inte lång tid kvar tills vi 3 blir 4. Vi förbereder oss så gott det går, men antar att det är omöjligt att bli 100% förberedd på detta, men vi gör så gott vi kan och sedan får vi ta det som det kommer. Det är som allt i livet, man får ta det som det kommer.

Har det senaste haft besvär av foglossning, men sedan lill "monstret" :-) vände sig med huvudet neråt (skedde i veckan) har det blivit mycket bättre och jag har igen blivit mer rörlig.

Svärfar, som är läkare, berättade att det finns ny forskningen som visar att när barnet vänder sig i denna position, med huvudet neråt, så hjälper min rörelse att få vätskan runt hjärnan på barnet att cirkulera, vilket hjälper mognaden av barnets hjärna...tänk vad allt är noggrant planerat in i sista detalj... skrämmande och fantastiskt på en enda gång. Men, det får mig till att vilja röra på mig ännu mera och inte köra på "gravid kortet" och bli sittande i soffan :-) 

IMG_2936.jpg

Så idag lyckades jag följa med resten av familjen på en skön och lite längre promenad i solen till Delsjön, utan större problem. Vilket var underbart. Våra promenader är lite "heliga" för oss som familj, det är då vi pratar, ventilerar och bara njuter. Har varit trist den senaste månaden då jag haft för ont för att följa med på de lite längre promenaderna.   

Men, måste erkänner att jag nu njuter av en skön stund i soffan och den blir inte sämre av att känner en underbar doft från vår CrockPot som är full laddad med dagens middag, som kommer bestå av, köttgryta som vi skall äta med ett mos gjort av jordärstkockor och blomkål.

Njut resten av er Söndag!